Adventskonkurranse del 1

Hvordan feire stort med lite penger?

Hvordan feire årets og livets merkedager uten at det koster så mye? Kanskje er det mulig å lage fest og feiringer uten at det koster noe som helst? I disse dager er det mange som låner penger for å kunne feire en av årets høytider, er det virkelig nødvendig? Alternative og billige og til og med gratis gaver har vi skrevet en del om her inne før – men det å lage selve festen eller feiringen har vi enda ikke vært inne på – så hvordan feirer dere på en billigst mulig måte?

Det finnes så mange fester vi har lyst til å lage: Julebord. Førjulsfest. Romjulsfest. Nyttårsfest. Damefest. Mannefest. Førfest. Etterfest. Barneselskap. Ungdomsparty. Voksengøy. Jentekveld. Guttekveld. Kjærestekveld. Valentinsmiddag. Bryllup. Navnefest. Sommerfest. Høstfest. Sommerparty. Eksamensfest. Utefest, Innefest. Aktivitetsfest. Passivfest. Filmkveld. Quizkveld. Spillkveld. Bursdagsfest. Gourmedkveld. Dugnadsfest. Slektstreff. Pysjparty. Eller andre fester som frister!

Hvordan vil DU lage til en fest billigst mulig? Hva med lokaler, invitasjoner, underholdning, tema, antrekk, mat & drikke og alt annet vi ofte vil ha?

Kom med tips om hvordan komme gjennom jule- og nyttårsfeiring på en billig men fremdeles en hyggelig måte eller med festtips og sparetips for en eller flere av årets andre store og små fester! Tips om små og store smarte løsninger osv. Send inn så mange tips dere ønsker! I utgangspunktet har vi planlagt en premieutdeling hver uke, men kommer det inn mange tips vil det bli flere premier – og premiene vil være – forhåpentligvis – til nytte og glede på fremtidige fester!

Skriv inn i kommentarfeltet her under eller på facebook-siden vår!

Foto vil også bli satt stor pris på! Send de på mail eller post de på fjesboka!

[contact-form][contact-field label=’Navn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-post’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Nettsted’ type=’url’/][contact-field label=’Melding’ type=’textarea’/][/contact-form]

 

 

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

En kommentar til Adventskonkurranse del 1

 1. Guest sier:

  Altså i jula har dem jo både tilbud på kalkun og ribbe til en veldig
  billig penge. Følg med i reklamebladene og handle inn og ha på lur til
  anledningen er der. Hva med å brygge sitt eget øl eller vin? Koster litt
  for utstyr, men får mye igjen for det. Finn.no har masse fint brukt.
  Gjerene etter et bryllup feks.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Captcha *