Bidrag til konkurransen – Her var det mange flotte tips!

Bidrag til adventskonkurransen fra Hanna A.:

Lokale: Hjemmefest – Den mest komfortable settingen noen kan ha en fest i er hjemme. Dette skaper en veldig avslappet stemning og fritt miljø til å mingle og ikke minst at man kan gjøre om huset sitt til hva som helst så lenge man prøver hardt nok.

Invitasjoner: e-vite – Folk bruker internett til alt nå til dags og det er ikke grenser for hvor kreativt du kan være med invitasjoner du sender over nettet. Hvis du sender bilder, videoer, tekst eller bare en GIF så kan du gjøre det perfekt til din anledning.

Tema: Åpent – Hvis det er foretrukket å ha et tema så velg et nokså åpent tema med mye valgmuligheter. Dermed kan alle finne noe i sitt eget hjem uten å måtte gå ut å kjøpe et komplett kostyme til 1000,- lappen. Velg generelle temaer som “Film” eller “Disney” eller “Dyreverden”.

Antrekk: Vennemarked – En av mine favoritter! Om du er lei mange av dine egne klær og ønsker en ny garderobe kan du veldig enkelt bare samle venner som også ønsker en fashion-fix og ha et eget lite personlig marked hvor dere kan selge/bytte deres gamle klær. Dette gjelder her også. Istedet for å kjøpe nye klær til eventen så kan dere låne/bytte/kjøpe av venner. Alltid en vinner hos meg.

Mat&drikke: Kurvfest – Alle liker hjemmelagd mat, men ingen liker å lage et måltid til 50+ personer. Hvis det er en enighet om at alle tar med seg noe mat eventuellt kaker og drikke kan dette bli en helt utrolig velsmakende fest som ikke trenger å koste skjorta. Samtidig så kan alle prøve nye retter, imponere hverandre med kulinariske ferdigheter og du har allerede et samtaleemne til festen.

Underholdning: Jeg foretrekker alltid at det er fyr og flamme, liv og røre på fester. Underholdning bør alltid være noe til å oppmuntre til dette og ikke noe som gjør at du blir sittende og ikke deltar. Underholdning bør inkludere alle og bør holde alle varme i skjorta. Arranger leker, quiz osv, for å oppmuntre engasjement hos alle og dermed blir alle bedre kjent og.

Tusen takk for innholdsrikt bidrag!

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Captcha *