Billig & God middag! Blogg med tips og oppskrifter for gode & rimelige middager!

Billig og god middag er en flott & nyttig blogg fra en firebarnsmor med full jobb og travel hverdag – men som likevel bruker tid på å lage hjemmelaget mat til seg og sine!

Hun skriver som sant er at det finnes ikke mange nettsider som kombinerer billig OG bra mat, og spesielt ikke middager som jo for de fleste av oss er det måltidet der hele familien er samlet og har anledning til å sitte ned og nyte maten – men helst uten at lommeboken går tom!

I disse dager går jo “Hellstrøm rydder opp – hjemme” på tv, og hun med flere har reagert på at Hellstrøm med “billig middag” mente at kroner 50,- per person var en BILLIG middag. Mange har et budsjett på kroner 50,- per person for ALLE måltidene (med niste og eventuell “utemat”) tilsammen for en HEL DAG – så følg med på bloggen for tips!

“SpareLise” tar også imot tips og oppskrifter på bloggen sin om noen vil bidra!

Vil også føye til at en annen travel mann – Fedon Lindberg – ble spurt om hvordan han klarer å spise sunt i en travel hverdag – han svarte at han bruker noen timer hver søndag der han, sammen med god musikk og alene eller sammen med andre, lager opp middager og andre måltider for en hel uke om gangen. Det meste av det vi spiser kan lages i forveien og settes i kjøleskap eller fryser, og lager vi 3-4 ulike retter hver søndag (eller en annen dag i uken) så vil ulikt tilbehør likevel kunne gi oss 7 forskjellige retter utover i uken!

Sjekk også ut stikkordlisten nede på høyre side her om du vil ha flere tips for hvordan gjøre matbudsjettet mer romslig og matlagingen enklere – og forhåpentligvis sunnere!

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Captcha *