Den store matbløffen

Et nytt blikk på landbruket. Det er liten grunn til å hetse norske bønder. Se i stedet nærmere på dem som tjener milliarder på norsk mat – de store dagligvarekjedene.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

En kommentar til Den store matbløffen

  1. Natalie sier:

    Hei og tusen takk for at du blir med i min giveaway, og takk for at du deler en så sterk historie. Håper virkelig at det går deres vei i retten og at du får det drømmehuset du har drømt om. Virkelig deprimerende at dette skal skje noen, å bli lurt sånn..helt uvirkelig, når man ser frem til nytt hus og nye livet.
    Jeg heier på dere! Så håper jeg virkelig du har vinnerlykke med deg og vinner abonnementet! Hadde det vært opp til meg, så hadde du fått det, men det blir jo ikke rettferdig overfor de andre som er med også.. :)

    Stor klem fra meg:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Captcha *