Desemberkonkurranse del tre!

Fire ganger i desember vil vi trekke ut vinnere blant de som legger igjen en kommentar under noen av innleggene her inne! (På facebook har vi en annen konkurranse dere kan delta på!)

Kom med spareråd eller bare et lite tips. En historie fra din økonomiske virkelighet, eller kommentarer på det som står skrevet her inne. Erfaringer du har gjort, eller steder du har funnet der du sparer penger på nødvendige innkjøp.

En stor utgift som vi kan spare mye på er matinnkjøp. Vi er mange som gjerne vil kjøpe ren og ubehandlet mat, men det er ikke lett å finne gode forhandlere utenom byene. (I byene er det mange fantastiske “innvardrerbutikker” som har et flott utvalg til bra priser!) Har dere tips om bra gårdsutsalg og andre “hemmelige” butikker med bra utvalg så ville det vært flott! Gjerne også de som sender per post!

Hva med dere som trenger spesialmat – i vanlige dagligvarebutikker er jo dette to-tre ganger så dyrt som “vanlig” mat – hvor handler dere?

Faste avgifter er det ikke alltid så lett å gjøre noe med – men de fleste av oss har i løpet av et helt år hatt tusenvis av sjanser til å være litt mer sparsomme enn vi var året før! Hva gjorde du som hjalp deg og din økonomi i år? Hva har du sett andre har gjort? Skriv og del dine tips med andre!

Hva gjør dere som har barn og ungdommer boende hjemme. Har dere noen bra tips å dele med hverandre om å begrense unødvendige utgifter?

Hjemme hos oss har vi alltid hatt et “gaveskap”. Selv om bestefar har bursdag i april og du kommer over den perfekte gaven til en billig penge i juli så kjøper du den og legger den i gaveskapet. Kanskje er det ikke bestefar som ender opp med gaven, men en annen, men kjøper du noe som er ordentlig så kan det passe til flere! Og til alle dere som har barn som blir bedt i bursdagsselskaper, sørg alltid for å ha noen “guttegaver” og noen “jentegaver” liggende klare. Og igjen: Kjøp noe som varer lenge og som betyr noe!

Og for både store og små: Hva gir man i gave som ikke koster penger men som er verdifullt for både giver og mottager?

Hva med dere som har kjæledyr? Hvor kjøper dere godt og billig dyrefór?

Hvordan sparer dere penger på husholdningsutgifter og andre ting til huset? Eller finnes det måter å kutte i utgiften som vi bruker på å bo?

Det er lov å skrive flere ganger og under hvilket som helst innlegg dere ønsker! Kort eller langt, stort eller smått! Legg gjerne igjen kontaktopplysninger/mail under innlegget! :-)

Til hovedsiden

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert og merket med , . Bokmerk permalenken.

En kommentar til Desemberkonkurranse del tre!

  1. ata sier:

    Fortsett med å sende inn tips og råd om personlig økonomi! Send gjerne inn tips om budsjett og privat regnskap som er månedens utfordring i desember! (Les hele teksten om månedens utfordring til høyre på hovedsiden).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Captcha *