En perfekt og opplevelsesrik ferie trenger ikke koste mye!

Ferie som passer alle uansett alder og med eller uten barn – og som ikke innebærer forurensende og slitsomme flyturer og er snill mot naturen og er full av opplevelser – og i tillegg er nesten gratis, finnes det?

Her er hva vi gjorde i to uker av sommerferien: Vi ringte våre venner rundt omkring i landet og hørte om noen var hjemme og hadde lyst på besøk en dag eller to! De fleste sa “ja – bare kom!” Så pakket vi bilen med telt, soveposer, fiskesaker, uteleker, spill, musikk, eventyr og klær og sko for alt slags vær!

På 14 dager besøkte vi 7-8 venner/familier. Vi spleiset på mat og oppholdet var gratis – vår eneste utgift var litt bensin! 1-2 netter synes alle at det er ok å ha sommerbesøk og vi traff jo veldig mange gamle kjente i tillegg til de familiene vi besøkte. Planen var å slå opp teltet på våre venners plener, men teltet kom aldri opp, for alle synes det var så koselig at vi ville sove over og krevde at vi skulle innlosjere oss innendørs!

Noen steder ble det slektstreff og andre steder traff jeg venner fra ungdomstida – mange av de også med barn. Alle barna fikk mange nye venner på de to ukene og vi alle fikk hundrevis av gode og livsvarige minner!

“Take only pictures – Leave only footprints!”

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Captcha *