Mange flotte tips angående bryllupsfeiring!

Nina S.

Vi skal ha bryllup 27/4 2013. Noe vi så absolutt egentlig ikke har råd til.-men kjærligheten seiret og takket være gode venner så skal vi få det til. Jeg er uføretrygdet og har sterk adhd, sliter med fibromyalgi og påbegynnende leddgikt, og jobber litt som tattoovør når helsen tillater det. Samboeren har også adhd,-og er for tiden arb.ledig. Vi har tilsammens 6 bar,.-og 3stk med adhd, så livet vårt er langt ifra noen dans på roser, men det vi har er pågangsmot og styrke til å komme igjennom trange og vanskelige tider.

Og med god tid og panlegging så kommer vi til å ha ett storslått bryllup med 120 gjester, og det uten att det skal koste all verden. Jeg har mistet begge foreldrene mine i kreft det siste året, så min familie er vennene mine. Og de stiller opp 100% . Når det gjelder pynt, bordkort etc, så har jeg kjøpt opp det på ebay, til bare noen kr, og jeg begynte i god tid,-så har kjøpt litt etter litt etter hva lommeboka har tillat.  Brudekjole har jeg også funnet på ebay til 500,-

Når det kommer til maten så skal vi ha buffet, og jeg har bedt alle mine venninner om å bidra med en rett hver, og mennene kommer med alkoholen,-så det blir på en måte ett stort spleiselag til ære for oss. Jeg har gått grundig til verks og funnet ut hvem som jobber med hva og hva den enkelte kan bidra med. Ei venninne er blomsterdekoratør og fikser brudebukett og oppsatser, og jeg slipper unne med å betale for blomstene til innkjøpspris. Har noen venner som er musikere,og de har gått isammens og lagd ett “husband” for anledningen.

Jeg har rett og slett gått rundt på tigger runde og samtlige gjester bidrar med litt. Så til tross for ekstremt dårlig råd,så ser det ut til att vi skal kunne få til ett storslagent og verdig bryllup.  =)

Tusen takk til Nina S. for mange flotte tips og til lykke på bryllupsdagen og med fremtiden!

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Captcha *