Konkurranse & litt til!

Da er det på tide å avsløre vinneren av sommerkonkurransen i juli & husk også at konkurransen fortsetter ut denne måneden med ny vinner for august samt at alle som har deltatt i juni, juli eller i august er med i en ekstratrekning i løpet av september!

I tillegg har vi i dag også åpnet en side på facebook – navnet “der inne” er luksusfellen info – skriv “luksusfellen info” uten punktum i søkefeltet, så finner dere den på den listen som kommer opp. (samme profilbilde som toppbildet her inne) Vi vet ikke helt ennå hvordan den siden kan brukes, men det er flere som spør hvordan de finner siden vår på facebook – så da har vi nå akkurat laget den!

Link til facebook-siden

Direktelink legges inn på forsiden etterhvert – men må først finne ut hvordan! :-)

For å kunne lage litt reklame både for siden vår på facebook og siden vår her vil vi også legge ut en konkurranse på facebook-siden der vi gjør som mange andre at vi premierer en eller flere av de som liker siden. Vi begynner med en premie når vi har fått 100 “liker” og så fortsetter vi med premie for hver gang 100 flere liker siden osv.

Vi har prøvd å tråle nettet for lignende sider – men det er dessverre ikke mange som skriver om privatøkonomi og eller samler gode råd og artikler om dette. Ved å samle stoff om hvordan spare penger samt tipse om andre sider der det ligger nyttig informasjon er jo noe som mange virkelig har nytte av, og som kan bidra til at noen får en bedre økonomi – så om dere føler at luksusfellen.info er nyttig så er det fint om dere deler og gir andre et hint om denne siden, enten via facebook eller med link direkte fra siden.

(Under “Fil” ligger det en funksjon som heter “Send lenkeadresse” – der kan dere tipse andre direkte om sider dere er inne på).

– – –

Så over til sommerkonkurransen vår!

I juli var det ikke så mange deltagere – men det var flere gode tips i de bidragene som kom inn! Det mest romantiske tipset var å flytte ut i telt på en deilig holme i to måneder sammen med kjæresten/ektefellen sin! Det er jo helt fantastisk å tenke på at en opplevelse for livet ikke ligger lengre unna i tid og penger enn å gjøre bruk av et telt, noe å sove i og noe og lage mat i – og så kan man bare bo et helt annet sted enn hjemme i en valgfri periode – jeg tipper det var deilig å slippe vekk fra alt man synes man “må” – og bare være nær sin kjære i vakre og enkle omgivelser!

Vil man gjerne komme seg litt lengre ut i verden så kom det også forslag om å lage en facebookside der man oppfordrer andre til å sponse sin ferie! Det synes jeg var en av de bedre ideer når det gjelder å bruke “sosiale medier” – man kunne jo friste med en premie/suvenir til en eller flere av de glade giverne!

Ellers var det et langt og flott forslag som startet med: “Planlegg høsten, neste års ferie” – dette i tillegg til et annen forslag om å begynne å spare til neste års ferie allerede nå, eventuelt spare halvparten av årets feriepenger til bruk på ferie neste år er noe alle bør prøve. Vi hadde en ferietur ca hvert tredje år, og vi sparte i ca ti måneder på forhånd, og i tillegg laget vi et fotoalbum/minnealbum (i dag ville det vel bli kalt et “scrapalbum”) som vi i alle de månedene før vi reiste samlet bilder og info fra blader og reisekataloger om det stedet eller landet vi planla å besøke. Vi noterte ned nærliggende steder vi ønsket å dra på dagsturer eller annet, og vi laget eller fant kart der vi prikket inn de ulike stedene og severdighetene – eller planla fotturer eller annet. Etter at ferien var over ble det jo mange foto i tillegg – + “dagbøker” og tegninger eller annet som vi hadde laget på ferieturen + utklipp, minner og eventuelt brosjyrer fra steder eller opplevelser. Hun som startet innlegget sitt med “Planlegg høsten, neste års ferie” har mange kjempefine forslag som virkelig fortjenes å leses!

Sammme innlegg har også mange kjempefine tips for de som vil arrangere garasjesalg – og dette er også en fin måte å få barna til å forstå at reiser ikke er gratis, og at det er smart å lære de å gjøre litt for lommepenger. De kan jo også bidra med for eksempel vaffellaging eller bær- og fruktplukking & salg om årstiden passer!

Alle kom med flotte bidrag også denne måneden – men den som mottar månedens premie for juli er Ulla-Mona Kauterud! Send adressen din til babjj5@yahoo.no så kommer det en pakke i nærmeste framtid!

Husk også at selv om man har deltatt før så er det lov å delta igjen om man har nye tips! I tillegg hadde det vært kjempeinteressant om noen også kan komme med tips på noe man ikke bør gjøre eller tabber man har gjort som kostet penger, tid og ergrelser – litt som skrekk og advarsel til oss andre! Selv har jeg opplevd å ta en hestedrosje der kusken tok oss med på en lang omvei, og da vi endelig var kommet vel hjem der vi bodde truet han oss til å betale en utrolig høy pris. Da jeg nektet så sa han jeg reiste sammen med at jeg bare skulle betale så skulle jeg få igjen pengene av ham. Det skjedde jo selvsagt aldri – og over en tiendedel av reisekassa mi forsvant med den betalingen. Dagen etter snakket jeg med noen som bodde på stedet, og de fortalte meg at jeg hadde betalt sånn tilsvarende ca tre dagslønner. Jeg trenger vel ikke å si at jeg aldri senere har tatt en hestedrosje og at sånt reisefølge jeg hadde da ikke er verd å spare på!

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert og merket med . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Captcha *