Linas tips til billig julebord med vennegjengen!

– Hold festen hjemme hos en av deltakerene som har mulighet til å lage langbord/annen løsning
– Bruk facebook, mail eller sms for å invitere
– Gå for koldtbord der alle får ansvar for å ta med en rett hver, noen middag og noen dessert(verten kan f. eks stå for velkomstdrink)
– Hvis noen ønsker alkoholholdig drikke kan de ta med det selv
– Kjøp papptallerkner på Nille/bruk det du har hjemm om det er nok(eller be en venninne ta med noe av hennes i tillegg)
– Lag pynt selv(f. esk kjøp litt glitter og sølvpapir og klipp ut hjerter som du strør på bordet sammen med glitteret)/hent diverse bar og kongler ute
– Når det gjelder tema og antrekk vil det jo ofte passe seg med kleskoden pent på et julebord, men prøv å ikke skap for mye press og forventninger rundt antrekket slik at man like godt kan gå for den gamle svarte kjolen i klesskapet med et nytt smykke som å kjøpe en helt ny kjole
– På invitasjonen på facebook går det jo an å oppfordre til at noen av jentene lager en “underholdningskomite”. Det kan for ekesmpel være gøy å lage allsang, låne en prosjektor for å vise bilder fra gamle julebord eller arrangementer dere har deltatt på eller filmer hvis det finnes. Det skaper mimring og mye latter!

Og vips er pengene fordelt over på alle sammen, og det blir svært lite på hver. Sørg for at noen hjelper verten med å pynte før festen og noen hjelper til med å rydde etterpå, så blir det heller ikke så mye ekstra arbeid og tid på den ene som har stor nok leilighet til å holde festen. I tillegg kan dere dele gode historier fra byen og en kopp kaffe dagen etter mens dere rydder.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Captcha *