Loppemarkeder – Stadig finere ting å finne!

Vår og høst bugner det av loppemarkeder. En kjempefin opplevelse å ta med barna på – både de og du lærer GJENBRUK og at det er bra for MILJØET i tillegg til at de kan få masse flotte ting som ikke koster mange penger!

Før dere drar så skriv en liten liste med hva dere ønsker eller trenger sånn at dere husker å se etter akkurat dette.

Loppemarkedene de siste årene flyter over av barneklær (og voksenklær) som ser helt nye ut – og veldig mye av det er også helt nytt og ubrukt – så her er det mye å spare for barnefamiliene! Klær og tekstiler som er vasket flere ganger er dessuten sunnere for kroppen enn de som kommer nye fra butikkene og er fulle av kjemikalier.

Ellers kan man finne absolutt alt man trenger til hus og hage (unntagen de største hvitevarene) på et loppemarked! Spar penger på alt du trenger!

Alle barn elsker det store utvalget på loppemarkeder – og man må jo bare bli smittet av deres entusiasme! Gi de 50 kroner hver – og lær de å prute!!

Her er en side med oversikt over loppemarkeder som fortløpende blir oppdatert:

Oversikt over loppemarkeder

De siste timene av et loppemarked har de alltid ekstra tilbud: Fylle en pose for 10,- eller en sekk for 50,- o.l.

De siste årene har kvaliteten på varene på et loppemarked stadig steget (selvsagt fordi vi forbrukere stadig kjøper mer og mer) – og selv de siste timene på søndagene er det vanvittig mange flotte ting igjen!

 

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert og merket med , , , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Captcha *