Månedens utfordring – Dag 3 – Lunsj & Niste! Drepende kjedelig eller noe å se fram til?

Lunsj. Flerretters eller en flat matpakke. I boks eller papir. Fast eller flytende. Mange muligheter – men noen ganger trenger man litt ekstra inspirasjon kanskje? Mange tenker kanskje at det kun er med dyrere råvarer at lunsjen kan bli mer spennende – men det er ikke nødvendig – det holder med å bruke det man har på en litt annen måte!

Uansett hva man ønsker å spise til lunsj så kan bokser med flere rom være en måte å få en fargerik og variert lunsj – men likevel slippe å dra med seg mange ulike poser og bokser.

Om man ikke finner noen som passer kan man kombinere de boksene man har og lage sin egen løsning:

En søt løsning kan også være å bruke silikon-former som lett former seg rundt maten!

Hva med å uttrykke litt følelser eller overraske noen til lunsj?

Kunst og matglede i samme eske:

Og om man fremdeles trenger noen tips så ta en titt på denne nettsiden en mengde japanske nistetips!

Niste på japansk!

Denne må bare ses – uansett om du har et forhold til nister eller ikke! :-)

Andre tips til niste kan være: Smoothier. Boks med kornblanding, frø og nøtter – klar til å blandes med kald melk eller youghurt. Ren salatblanding med valgfritt tilbehør. Ferdig oppkuttet frukt som man helle youghurt over.

Med tilgang til micro- eller annen ovn er jo mulighetene for deilige varmretter uendelig! Lag litt ekstra store middagsporsjoner å frys ned i porsjonspakninger som er fine å ta med seg rett fra fryseren – de tiner de timene fram til lunsjtid og kan da varmes rett i ovnen!

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.