Få orden på gjelda di!

Kanskje har du ikke gjeld – da er du en av de få og du kan prise deg lykkelig for at du er så heldig!

Men mange må i løpet av livet låne penger – til forbruk eller til investeringer.

Har du lånt penger til fast eiendom så har du sannsynligvis tatt opp et lån i en bank og med gode betingelser – men all annen gjeld er det på tide å innskrenke!

Viktig er det å få orden på gjeld med de skyhøye rentene, men minst like viktig er det å betale gjelden til dine venner som har hjulpet deg i diverse knipetak. De låner og låner og lover alltid å betale tilbake, men ved neste treff er han frekk nok til å få deg til å betale igjen…

Det er ikke tøys det de sier at om man låner penger til en venn så ser man hverken pengene eller vennen igjen – og den det går hardest utover er den som bare ville være snill og hjepsom…

Men husk at når en av dine nære og kjære trenger hjelp i et virkelig kniptak, og du har muligheten til å hjelpe så må du gjøre det du kan for å unngå at penger blir et maktmiddel du bruker for å ødelegge forholdet mellom dere!

Men pengegjeld og karmagjeld til alle utenom familien din ødelegger deg og forfølger deg i minst ett helt liv om gangen om du ikke tar ansvar og ordner opp vet du!

«Gjeld bærer løgn på ryggen.»
~ Benjamin Franklin ~

Her er noe adresser som kan være til nytte:

Gjeldsoffer-Alliansen GOA

Økonomisk rådgivning og gjeldsrådgivning

Vi har skrevet mye om gjeld – og mer info finner du her!

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.