Månedens utfordring i oktober!

Feirer du jul?

Er du en av de som føler at desember er en slitsom og dyr måned? Har du så mye på agendaen for desember at du ikke rekker alt og må ty til raske og dårlige løsninger? Gjør du så mye i denne siste måneden i året at du må bruke hele den siste uken i året for å hente deg inn igjen? Er du en av de som irriterer seg over at butikkene begynner å selge juleartikler allerede i oktober? Kanskje du blir sliten bare av å tenke på desember – eller kanskje du har lyst til å gjøre andre ting enn å slite deg ut de siste ukene av året? Uansett – månedens utfordring er å gjøre i oktober mesteparten av ekstraarbeidet som du vanligvis gjør i desember hvert år!

Skriv en detaljert liste over alt du har planer om å gjøre i desember og sørg for å få gjort mesteparten på listen nå i oktober. Bruker du på å kjøpe inn mye så handle nå i oktober. Det er bedre plass i butikkene, det er enklere å finne parkeringsplass, prisene er ikke skrudd kunstig opp og du slipper å streve rundt i vintermørket hver ettermiddag. Baker du og lager mye mat i desember? Har du en fryser så har du ingen unnskyldning for å utsette baking og matlaging til desember. Du får bedre tid til å planlegge, og du har allerede tatt vare på maten i en fryser slik at det kan bli mindre sløsing i desember. Bruker du på å vaske rundt hele huset i desember? Gjør det nå i oktober i stedet, samtidig sørger du for noen reale opprydninger i skap og kott og sender overflødige ting til loppis eller resirk. Har du barn og/eller planer om å lage gaver og pynt selv? Start nå i oktober så blir det ikke noe stress i desember og du kan glede andre med hjemmelaget i stedet for å bruke masse penger på hastekjøp av juggelgaver og juggelpynt i desember.

Møt vintermørket og desemberhøytiden på en mer effektiv og økonomisk og hyggelig måte. Skriv en liste og bruk den! Stryk over det som er ferdig gjort, føy til underveis om du kommer på noe mer. La desember bli den koselige tiden du drømmer om – og slapp litt mer av når du trenger det mest!

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.