Vi mennesker er rare…

…vi er på verdenstoppen i å kjøpe ferdigmat med flere titalls unaturlige tilsetningsstoffer og kjemikalier som vi vet lite eller ingenting om hva gjør med kroppene våre – men vi tror vi kommer til å dø om vi spiser en ostebit som har gått over “best før” -datoen.

Som et lite apropos: En kjent og kjær gourmetkokk uttalte for ikke lenge siden at det beste storfekjøttet fant han hos Kiwi – der handlet han inn til sin private husholdning, lot kjøttet ligge i kjøleskapet i to uker over “holdbar til”-datoen, og dette var det møreste og beste kjøttet han hadde smakt!

Flere hundre nye medlemmer

Dumpsterdiving-guide Oslo

Kontainerdykking!

Noen ord om friganer og datostempling

Friganere i Norge

Alt for mye mat kastes

Vi kaster en fjerdedel av det vi kjøper

Tristram Stuart på Frigan.no

Tristram Stuarts hjemmeside

 

 

 

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert og merket med , , . Bokmerk permalenken.

En kommentar til Vi mennesker er rare…

  1. Ella sier:

    Jeg kaster aldri mat kun pga dato, bruker luktesans og smaker meg til så kjenner jeg fort om maten er for gammel eller ikke. Det er mye fersk mat som kan spises opp til noen uker etter det er gått ut. Og tørr mat kan holde seg et par år etter datoen. Men har litt problemer med å overbevise samboeren på det samme ;-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Captcha *