Ny konkurranse!

Da er herved årets første konkurranse i gang! Nå har vi her i luksusfellen.info holdt på noen måneder, og det har blitt en del innlegg for de som er interessert i egen økonomi – og derfor hadde det vært hyggelig om enda flere blir kjent med siden vår!

Denne gangen vil vi friste alle de med egen blogg å delta – skriv et innlegg om luksusfellen.info på deres egen blogg – en generell omtale eller om de enkelte emnene som vi tar opp eller ta for dere ett eller flere innlegg som dere synes er spesielt nyttige og skriv på deres egen side med link til luksusfellen.info

Bruk gjerne bilder eller andre illustrasjoner. Ikke vær redd for å bruke fantasi og kreativitet – personlig økonomi kan være både morsomt og inspirerende! Dere står fritt til å lage deres personlige vri – men utgangspunktet skal være hovedsiden eller en artikkel fra luksusfellen.info og at dere linker til siden fra deres blogg!

Det er lov å delta flere ganger om dere har flere blogger. Husk å legge igjen navn og mailadresse og en link til egen blogg her inne!

Vi har fire delpremier – trekkes for hvert 25.innlegg – og en hovedpremie når 100 linker er nådd!

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Captcha *