Litt om siden

Selv om vi lever i et rikt land og de fleste av oss har nok penger til mat og det vi trenger av andre ting , så opplever stadig flere økonomiske problemer i forhold til sin privatøkonomi.

Enkelte situasjoner, som for eksempel sykdom eller ulykker, gjør at vi havner i store vanskeligheter som vi trenger mer omfattende hjelp til for å klare, men for de fleste andre av oss er det kun enkle justeringer som skal til for at vi skal få vår privatøkonomi på plussiden igjen.

De fleste av oss har vel erfart i en eller flere situasjoner at våre penger ikke strekker til, og har vært nødt til å inngå dårlige avtaler eller kompromisser som vi slettes ikke hadde lyst til.

Vi har alle, hver for oss, store og viktige erfaringer som vi kan dele med andre, og ikke minst bruke våre egne kunnskaper og dyrekjøpt lærdom på å hjelpe hverandre!

Dette nettstedet er for alle som har erfaring med at penger og økonomi er et nødvendig onde, men som heller søker løsninger i stedet for å sette seg ned og klage.

Målet er å gi gratis råd og tips for en bedre privatøkonomi – så la oss dele vår økonomiske erfaring og hjelpe hverandre til å få orden på privatøkonomien uten å måtte betale eller sette oss i forlegenhet.

Mennesker med ulike økonomiske problemer kan hjelpe hverandre og gi hjelp til selvhjelp.

– – –

Vi har ingen forbindelse med luksusfellen på tv3 og har derfor skiftet navn for å unngå misforståelser og har overført nettside og innhold til ny side kalt  “sparetanken.no”. Men enkelte eldre tråder, linker osv vil fremdeles være linket “luksusfellen”! :-)

– – –

“Hjelp en venn & han hjelper deg en dag tilbake”


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Captcha *