Selvdyrket & økologisk

Kortreist, økologisk mat er den heteste storbytrenden i den vestlige verden akkurat nå. Og du trenger slett ingen hage for å bli en del av denne livsviktige, grønne bølgen.

Stikk fingeren i jorda

Andelslandbruk:

I en rekke land er det kraftig økning av økologisk andelslandbruk. I denne driftsformen er det ingen mellomledd, varene går direkte fra bonde til produsent

Oikos

Litt om andelslandbruk fra agropub

Øverland gård i Bærum

Ommang Søndre i Løten

Århus gård i Telemark Århus Gård har åpen dag den 21. august.

Det å bli deleier i et andelslandbruk er kanskje ikke noe man sparer så mye penger på – men tilgang til friske økologiske grønnsaker og urter som man kan plukke selv i tillegg til økologisk ost og kjøtt gir både sjelen og kroppen en helsegevinst som er gull verd!

Tips gjerne om flere steder i kommentarfeltet under her!

[contact-form] [contact-field label=”Navn” type=”name” required=”true” /] [contact-field label=”Epost” type=”email” required=”true” /] [contact-field label=”Nettsted” type=”url” /] [contact-field label=”Kommentar” type=”textarea” required=”true” /] [/contact-form]

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Captcha *