Kjøpesenteret der vi alle kan føle oss som millionærer!

“Lopper” er ikke lenger annenrangs. Det man finner på loppemarkeder i dag er alt annet enn avlagt og utbrukt. Det bugner av klær og sko som ser helt nye ut – og mye av det er faktisk ubrukt – fortsatt med merkelapp og original prislapp. Møbler og inventar likeså. Sportsutstyr som er fullt brukbart gjør at de fleste har råd til å delta på fritidsaktiviteter.

Det bugner av utstyr til barn i alle aldre, alle nybakte eller vordende foreldre bør ta seg en runde på loppemarkeder – barn vokser raskt og mye av utstyret ser ut som nytt og koster en brøkdel av ny pris. Klær likeså, i dag sitter barn og ungdom mer og mer rolig og slitasje på klær eksisterer nesten ikke lengre.

Barna selv kan være med og de kan fylle en hel bærepose med nye leker og hobbier for en mynt eller to. De kan få nye møbler til rommet sitt, eller finne seg nye flotte klær!

Skilte foreldre som trenger hvert sitt bilsete eller annet utstyr, klær og sko bør besøke et loppemarked i stedet for å klage over at det er dyrt med barn.

Skriv en liten huskeliste eller ønskeliste og gi deg i vei til et loppemarked eller ti!

Her er en flott oversikt for hele landet!

Loppemarked

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert og merket med , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Captcha *